این نمایشگاه با عنوان خروسها در ۲۴ شهریورماه ۹۱ درگالری شیرین برگزار شد.
دوازده اثر نقش بسته بر بوم نقاشی در اندازهی بزرگ و میانه با تکنیک اکرولیک قابل مشاهده است. دو نماد: یکی خروس که سمبلی از جنس و حظور مرد است و دیگری سنجاقسر که یاد آور جنس زنانگی است و حضور زن را به عهده دارد. فرمِ سوژههای اصلی کاملا عینی و واقعی است حال آنکه رنگها حال و هوای مینیاتور را تداعی میکند . خطوط عمودی و افقی که همواره رنگی میباشد مکرر بر روی آثار کشیده شده , نمایشِ جریان(جریان داشتن زندگی) است .
آنچه گفته شد تصویری کلی است برای بیان مفهومی با نام نقش و حضور یک مرد و یا به گفته منتقدان آثار این هنرمند جوان (مرد سالاری) که البته خود هنرمند چندان موافق با این نقد نیست.
حضور خروس اگر چه بزرگتر و فضایی بیشتر و غالبی از یک اثر را فراگرفته اما یک شُک و یا ناراحتی و جریان منفی در بیننده ایجاد نمیکند. درست است او برای نشانی با عنوان مرد به عرصه نمایش در آمده اما حالتی ستیزهجو و انتقام گیرنده و یا هر پرخاشی در ظاهر (فرم و رنگ) این مرد خروسنما دیده نمیشود و تضاد و درگیری بین خروسها و سنجاقسرها وجود ندارد بلکه همگی در جریانی مسالمتآمیز در کنار هم زندگی میکنند فقط شاید جریان زندگی و یا تفکرات یک جامعه او را وادار به بزرگنمایی بیشتری از سنجاقسرها کرده است و سنجاقها اگر چه کوچکتر و ظریفتر به نمایش در آمدهاند اما یکی از قدرتهای پنهانی آنها را میتوان انعطافپذیری بر حسب جنسیت انتخاب شده بیان کرد. پس نمیتوان آثار او را با عنوانی به تنهایی به نام خروسهای مردسالار خطاب کرد بلکه دیدی عمیقتر و نگاهی نافذتر را میطلبد. لازم به ذکر است خانم فولادی تحصیلات خود را در کارشناسی ارشد نقاشی به پایان رسانده و تا کنون آثار خود را در نمایشگاههای داخلی و معتبر خارجی به نمایش در آورده است.
مونا زارعی
دیدگاه ها . «دربارهی نقاشیهای فریما فولادی, گالری شیرین»
دیدگاهها بسته شدهاند.
ممنون /شعرهای زیبایی خواندم و بهره بردم / شاد باشید
………..
:)
سپاس
سارا
خیلی دور است معنا و نقش ها..
خیلی جالب بود!
همین یک کار را که می بینم خیلی دوست دارم.